1 op 1 Sessies

Zullen we voelen wat er in het moment nodig is en aanwezig zijn bij wat zich ontvouwt? Zullen wij elkaar in echtheid ontmoeten, in het moment, en zonder oordeel? Mogen emoties de ruimte krijgen om te bewegen en zullen we hier bewust bij aanwezig blijven? Ik ontmoet je graag!

boek een sessie

Een veilige bedding om te worden (aan)geraakt.

Sacred Bodywork

Tijdens een Sacred Bodywork sessie werk ik graag op een grote mat op de grond, de aanrakingen zijn zacht en stromend ik werk geen volgorde af. Ik werk intuïtief.

Ik zal regelmatig bij je checken of je aanwezig kunt blijven bij je gevoel, in je lijf. Ik geef je de ruimte om te delen wat er gedeeld of geuit wil worden. Er is geen goed of fout. Hoe dieper je jezelf kunt toelaten te zijn met wat er is, hoe meer je kunt ont-dekken, zodat jouw diamanten tevoorschijn komen. Tevens kun je in dit toelaten van (aan)geraakt worden je zelfhelend vermogen activeren.

Ik heb een eigen manier van werken ontwikkeld. Het is een mix van liefdevolle aanraking, tantrische massage, de-armouring, sjamanisme en bewustzijn, afhankelijk van de taal van het lichaam en waar jouw verlangen ligt, ik volg de stroom in het moment. Het is ook mogelijk een tantrische massage los te boeken.

 

Ik ben er voor jou

Luisteren

Ik luister en breng je met liefde meer in contact met jezelf; je lijf, je emoties, de stroom van gevoelens en jouw authentieke levenskracht. Het mag er allemaal zijn.

Veilige bedding

Ik creëer een veilige bedding waarin jij wat er is en wat er opkomt kunt onderzoeken, kan doorvoelen en ontmoeten. Wat in jou wil er aangeraakt worden? Wat wil er bewegen, gezien worden en tot leven komen?

Laten stromen

Ik help je bewust te worden van de stroom van leven die door jou heen beweegt, en waardoor jij je kunt laten bewegen op een manier die klopt. Vanuit je hart, vanuit je lijf..

“Ik raak jou aan vanuit mijn bron, hiermee nodig ik jou uit, contact te maken met jouw bron.
Door alles aan te gaan wat je tegenkomt op weg naar jouw bron, maak je de weg vrij.
En kunnen alle antwoorden naar de oppervlakte komen.”

~ Leoni Kajim ~


“Ze is helder en doortastend aan de ene kant en zacht en intuïtief aan de andere kant. In het begin vond ik het een beetje spannend maar door eerlijk en open alles op tafel te leggen en te benoemen wat er was of hoe het voelde telkens in het moment kon ik mij helemaal overgeven . De sessie heeft nog een tijdje doorgewerkt op meerdere niveaus.”

~ Stella ~

 

“Ik voelde de waardering en respect voor mijn lichaam, dat zorgde er tevens voor dat ik zo nu en dan ontroert raakte. Vooral als je op mijn aangedane plekken kwam. Je weet goed de focus op de juiste plek te leggen.”

~ Danny ~

Voor wie

Deze sessies zijn voor jou als je:

 • eigenaarschap wil nemen over je eigen pad van heling
 • meer in contact met jezelf en je eigen lichaam wil zijn
 • intimiteit in je leven wil verwelkomen
 • meer inzicht en bewustwording wil krijgen
 • ten volste het leven aan wil gaan, en je potentie wil gaan leven
 • je levensenergie weer wil voelen stromen
 • je weer AANgeraakt wil voelen
 • bewust en intiem wilt relateren

 • EEN SESSIE BOEKEN?

  • Een sessies duurt 1,5 tot 2 uur.
  • De prijs is 90,00 per uur incl. btw
  • Ik werk op afspraak in mijn praktijk in Tienhoven of in Noordwijkerhout.

   Wil je een sessie boeken? Heb je een vraag of suggestie? Ik ga graag met je in contact!

  Neem contact op.

  Wees welkom, laat je raken. En daal af naar de plek in jezelf waar het voor jou over gaat.

  info@leonikajim.com

  May we remember, let us never forget, that we can only meet each other, as deep as we’ve met ourselves.

  Fia Forsström, A journey Unfolding

  kom in contact