1 op 1 Sessies

Zullen we voelen wat er in het moment nodig is en aanwezig zijn bij wat zich ontvouwt? Zullen wij elkaar in echtheid ontmoeten, in het moment, en zonder oordeel? Mogen emoties de ruimte krijgen om te bewegen en zullen we hier bewust bij aanwezig blijven? Ik ontmoet je graag!

boek een sessie

Kom thuis in je lijf.
Kom thuis bij jezelf.

HET BELANG VAN AANRAKING

Aanraking is een basisbehoefte en van levensbelang. Aanraking faciliteert verbinding, vertrouwen, ontspanning en het reguleert ons systeem. Het haalt ons uit het hoofd -die veelal gericht is op overleving vanuit een gevoel van onveiligheid-, en brengt ons weer in contact met het lijf, met het hier en nu, en de potentie en veiligheid die daarin geborgen is.

Voor vele van ons is de basisbehoefte van aanraking en nabijheid op soms cruciale (vroege) momenten in ons leven niet vervuld. Met allerlei coping mechanismen tot gevolg die ons uit contact hebben gebracht met het voelen van onze authentieke behoeften en de intrinsieke impulsen (in ons lijf) om deze te mogen vervullen.

Door voor jouw een veilige bedding te creëren en met behulp van zachte, gepaste aanraking en afstemming op jouw behoefte, breng ik je met liefde terug naar je lijf, naar ontspanning en veiligheid; naar het hier en nu. Zodat je vandaaruit jouw authentieke potentieel en eigen levenskracht weer kan voelen, kan belichamen en laten stromen.

Ik ben er voor jou

Luisteren

Ik luister en breng je met liefde meer in contact met jezelf; je lijf, je emoties, de stroom van gevoelens en jouw authentieke levenskracht. Het mag er allemaal zijn.

Veilige bedding

Ik creëer een veilige bedding waarin jij wat er is en wat er opkomt kunt onderzoeken, kan doorvoelen en ontmoeten. Wat in jou wil er aangeraakt worden? Wat wil er bewegen, gezien worden en tot leven komen?

Laten stromen

Ik help je bewust te worden van de stroom van leven die door jou heen beweegt, en waardoor jij je kunt laten bewegen op een manier die klopt. Vanuit je hart, vanuit je lijf..

Een veilige bedding om
te worden (aan)geraakt

Tijdens een Sacred Bodywork sessie werk ik graag op een grote mat op de grond, de aanrakingen zijn zacht en stromend ik werk geen volgorde af. Ik werk intuïtief. Als dit klopt kun je eventueel wat kledingstukken uit doen, maar dat hoeft niet.

Ik zal regelmatig bij je checken of je aanwezig kunt blijven bij je gevoel, in je lijf. Ik geef je de ruimte om te delen wat er gedeeld of geuit wil worden. Er is geen goed of fout. Hoe dieper je jezelf kunt toelaten te zijn met wat er is, hoe meer je kunt ont-dekken, zodat jouw diamanten tevoorschijn komen. Tevens kun je in dit toelaten van (aan)geraakt worden je zelfhelend vermogen activeren.

Ik heb een eigen manier van werken ontwikkeld. Mijn inspiratie komt voort uit mijn eigen pad van heling en daarbij combineer ik aspecten vanuit o.a. de-armouring, tantra, sjamanisme, emotioneel lichaamswerk en spiritualiteit.


“Belangrijk is voor mij als iets echt spannend is om erbij te blijven, echt te blijven voelen in mijn lichaam. Het was belangrijk voor mij om de diepe gronding van Leoni te ervaren naast de enorme zachte vrouwelijke kracht in haar aanwezigheid en haar aanrakingen.

Door haar sister support kon ik de hele reis echt ervaren, voelen, stilstaan, doorvoelen en opmerkzaam blijven in volle aanwezigheid. Alles mocht er zijn. Genieten, ontspanning, verdriet, plezier en alles wat daarin nog meer voorbij kwam.

Leoni’s verfijnde afstemming en gelijkwaardige benadering bood de veiligheid en geborgenheid om verder af te dalen in mijn bekken. Wat een kracht, dankbaarheid, zachtheid en heel veel liefde heb ik mogen ervaren in deze sessie.”

~ Sanne

Voor wie

Deze sessies zijn voor jou als je:

 • eigenaarschap wil nemen over je eigen pad van heling
 • meer in contact met jezelf en je eigen lichaam wil zijn
 • intimiteit in je leven wil verwelkomen
 • meer inzicht en bewustwording wil krijgen
 • ten volste het leven aan wil gaan, en je potentie wil gaan leven
 • je levensenergie weer wil voelen stromen
 • je weer AANgeraakt wil voelen
 • bewust en intiem wilt relateren

 • EEN SESSIE BOEKEN?

  • Een sessies duurt 1,5 tot 2 uur.
  • De prijs is 90,00 per uur incl. btw
  • Ik werk op afspraak in mijn praktijk in Tienhoven of in Noordwijkerhout.

   Wil je een sessie boeken? Heb je een vraag of suggestie? Ik ga graag met je in contact!

  Neem contact op.

  Wees welkom, laat je raken. En daal af naar de plek in jezelf waar het voor jou over gaat.

  info@leonikajim.com

  May we remember, let us never forget, that we can only meet each other, as deep as we’ve met ourselves.

  Fia Forsström, A journey Unfolding

  kom in contact