Meld je aan voor mijn gratis video met 7 oefeningen

Kijk praktische tips die je direct kunt toepassen in jouw leven, ze zijn eenvoudig en door iedereen toe te passen. Wat je eruit haalt is aan jou. Hoe subtieler je waar leert nemen hoe meer je eruit kunt halen. Het is ook leuk deze oefeningen met verschillende mensen te doen en zo te ervaren dat het met iedereen anders is.

Het fijne is dat, wat je eruit kunt halen je vooral zelf in de hand hebt!

Bewustwording is de eerste stap.

Je ontvangt de 7 tips direct in je mailbox. En je krijgt tevens aanvullende tips en inspiratie. Jouw gegevens worden niet gedeeld, ik werk namelijk via deze privacy policy. Je kunt je trouwens ook elke moment gewoon weer uitschrijven.

Voel je dat het tijd wordt jezelf te stretchen en op ontdekking te gaan? Buiten je comfortzone liggen de meeste kansen. Met deze eenvoudige oefeningen kan jij zelf vast op ontdekking gaan en zo de wereld van het ervaren instappen. Het is niet een kwestie van goed of fout maar van gewoon waarnemen van wat er gebeurt in je systeem. Maak het ook niet te zwaar en gun jezelf gewoon te ervaren. Speel ermee en probeer de oefeningen met verschillende mensen uit. Het is heel interessant om te zien dat het met iedereen anders is en dat ook iedereen in jou een ander stuk aanraakt.

Het resultaat is afhankelijk van jezelf, ga jij ergens echt voor of kijk je alleen en doe je er verder niets mee? Hoe meer jij in jezelf durft te duiken hoe meer je eruit kunt halen. Juist in de eenvoud en hoe je de alledaagse dingen doet valt veel te ontdekken.

Ik ben al vele jaren op het pad van “zelfheling” ik kwam maar niet verder in de reguliere zorg en eigenlijk heeft het pad van bewustwording mij zoveel meer gebracht dan alleen een veel gezonder leven. Het mooie is ook dat je zelf weer aan het stuur gaat staan van jouw leven en niet meer “afhankelijk” bent van anderen. Daarom heb ik speciaal voor jou een video gemaakt met 7 oefeningen, zodat ook jij zelf vast aan de slag kunt met bewuster waar leren nemen. Hoe “diep” je erin gaat bepaal je natuurlijk zelf. Zie het als een waardevol hulpmiddel dat je steeds opnieuw kunt raadplegen.

Wil je na het kijken van de video meer weten over mijn waardevolle sessies, neem dan gerust contact zodat ik je vragen kan beantwoorden.

Daar waar de meeste weerstand zit,

zit de meeste potentie tot groei…. 

durf jij in je weerstand te duiken?

Nu is het tijd voor jou

Leer luisteren naar je lichaam

In je lichaam zitten alle antwoorden opgeslagen, durf jij te luisteren naar jouw eigen-wijsheid?

Alles wat je energie geeft groeit…..

Reden te meer om energie in jezelf te investeren en je energie te richten waar jij naar verlangt. Zodat jij jouw mooiste leven kan gaan creëren.

Jezelf toestemming geven om te voelen

Als je bereid bent om je “oude” emoties te doorvoelen, kan je jouw systeem opschonen en komt er meer ruimte voor lichtheid en (zelf)liefde.

“Toen ik op ontdekking ging en mijzelf weer liet (aan)raken, begon ik langzaam weer in mijn lijf thuis te komen, te herinneren wie ik werkelijk was of eigenlijk; opnieuw te ontdekken wie ik wilde zijn!”

~ Leoni ~


“Ze is helder en doortastend aan de ene kant en zacht en intuïtief aan de andere kant. In het begin vond ik het een beetje spannend maar door eerlijk en open alles op tafel te leggen en te benoemen wat er was of hoe het voelde telkens in het moment kon ik mij helemaal overgeven . De sessie heeft nog een tijdje doorgewerkt op meerdere niveaus.”

~ Stella ~

 

“Ik voelde de waardering en respect voor mijn lichaam, dat zorgde er tevens voor dat ik zo nu en dan ontroert raakte. Vooral als je op mijn aangedane plekken kwam. Je weet goed de focus op de juiste plek te leggen.”

~ Danny ~

Ja, ik meld mij aan.

Je ontvangt de 7 oefeningen direct in je mailbox. En je krijgt tevens regelmatig aanvullende tips en inspiratie. Jouw gegevens worden niet gedeeld, ik werk namelijk via deze privacy policy. Je kunt je trouwens ook elke moment gewoon weer uitschrijven.

May we remember, let us never forget, that we can only meet each other, as deep as we’ve met ourselves.

Fia Forsström, A journey Unfolding