Intuïtieve massage

BodyAwareness

Je verlangt naar even niets hoeven. Met mijn zachte liefdevolle aanraking (op een massagetafel) nodig ik jou uit, te ontspannen, te voelen zodat jouw lichaam kan openen en er naar voren kan komen wat er gezien wil worden.

Ik ontmoet je graag precies daar waar jij bent.

boek een sessie

“Touch is the first language we speak”

Intuïtieve massage: BodyAwareness

Een liefdevolle aanraking is krachtiger dan je denkt. Gek dat we er eigenlijk vaak weinig aan toekomen deze levensbehoefte te onderhouden, we onderhouden onze auto, we sporten en eten gezond, we gaan uit met vrienden. Maar hoe zit dat eigenlijk met onderhoud van je lichaam? Daar waar alles in samenkomt? Bovendien is “touch the first language we speak” als baby al van levensbelang en eigenlijk blijft dit zo maar lijken we ook te vergeten hoe belangrijk een liefdevolle aanraking is als we volwassen worden.

Wat ik wil brengen is de kracht van eenvoud, terug naar de basis, dat jij je geliefd voelt, helemaal goed zoals je bent. In mijn massages gaat het dan ook meer om een liefdevolle aanraking dan om techniek. Voor mij gaat het om zorgvuldigheid, aandacht, afstemmen, space holden, zuiverheid en dat alles vanuit mijn hart. Een liefdevolle aanraking vanuit mijn hart! Door een veilige bedding te bieden nodig ik jouw lichaam uit te openen. Hier hoef jij helemaal niets voor de “doen”. Tijdens de massage kunnen er processen op gang komen, alles is welkom. Misschien wil je juist wat praten of juist niet. Het ontvouwt zich vanzelf, deze massage is helemaal voor jou en afgestemd op jou. Ik werk geen volgorde af, ik volg je lichaam en de energie van jouw systeem, de massage werkt zowel op fysiek, energetisch, emotioneel als op mentaal niveau door. Hoe bewust je dit merkt is helemaal afhankelijk van wat jij wil en waar je naar verlangt en afhankelijk van waar jij bent in je proces.

Hoe ziet een Intuïtieve massage er uit?: De kracht van deze massage is eigenlijk de eenvoud, je ligt tijdens de massage op een massagetafel en jij hoeft eigenlijk helemaal niets te “doen”. Je mag helemaal genieten van de liefdevolle aanraking zodat je lichaam kan openen en er naar boren kan komen wat er gezien wil worden.

Er is geen goed of fout. Hoe dieper jij jezelf kunt toelaten te zijn met wat er is, hoe meer je kunt ontvangen en kan stralen vanuit je natuurlijke staat van zijn.

Nog even op een rijtje, wat levert een Intuïtieve massage je op:

Contact maken met dat wat er in jou leeft

Genieten

Ontspanning

Ontladen/opladen

Zachtheid

Uit je hoofd en in je lijf zakken

Je ervaart meer rust/ stressreductie

Lichaamsbewustzijn

Omdat ik de massage toegankelijk wil maken bied ik ook massages van een uur aan.

Vind je het fijn vooraf even kennis te maken? Neem gerust contact op of maak gebruik van de gratis discovery videocall.

Ik ben er voor jou

Luisteren

Ik luister en breng je met liefde meer in contact met jezelf; je lijf, je emoties, de stroom van gevoelens en jouw authentieke levenskracht. Het mag er allemaal zijn.

Veilige bedding

Ik creëer een veilige bedding waarin jij wat er is en wat er opkomt kunt onderzoeken, kan doorvoelen en ontmoeten. Wat in jou wil er aangeraakt worden? Wat wil er bewegen, gezien worden en tot leven komen?

Laten stromen

Ik help je bewust te worden van de stroom van leven die door jou heen beweegt, en waardoor jij je kunt laten bewegen op een manier die klopt. Vanuit je hart, vanuit je lijf..

“Zodat je weer kan stralen vanuit je natuurlijke staat van zijn.”

~ Leoni ~


“Ze is helder en doortastend aan de ene kant en zacht en intuïtief aan de andere kant. In het begin vond ik het een beetje spannend maar door eerlijk en open alles op tafel te leggen en te benoemen wat er was of hoe het voelde telkens in het moment kon ik mij helemaal overgeven . De sessie heeft nog een tijdje doorgewerkt op meerdere niveaus.”

~ Stella ~

 

“Ik voelde de waardering en respect voor mijn lichaam, dat zorgde er tevens voor dat ik zo nu en dan ontroert raakte. Vooral als je op mijn aangedane plekken kwam. Je weet goed de focus op de juiste plek te leggen.”

~ Danny ~

Voor wie

Deze sessies zijn voor jou als je:

 • Je toe bent aan me-time
 • meer in contact met jezelf en je eigen lichaam wil zijn
 • meer inzicht en bewustwording wil krijgen
 • wil ontspannen en genieten
 • je levensenergie weer wil voelen stromen
 • je weer AANgeraakt wil voelen
 • (weer) wil gaan voelen

EEN SESSIE BOEKEN?

 • Een sessie van 60 minuten is €60,00
 • Een sessie van 90 minuten €90,00
 • Ik werk op afspraak in mijn praktijk in Tienhoven.
 • Wil je een sessie boeken? Heb je een vraag of suggestie? Ik ga graag met je in contact!

Boek een sessie.

Wees welkom, laat je raken. En daal af naar de plek in jezelf waar het voor jou over gaat.

info@leonikajim.com

May we remember, let us never forget, that we can only meet each other, as deep as we’ve met ourselves.

Fia Forsström, A journey Unfolding

kom in contact