Verbonden Ademwerk

Connect to your Inner Being

Wil je weer gaan voelen en letterlijk meer ademruimte krijgen? Zodat je het leven weer vol in kan ademen, kan ontspannen en genieten.

Kom en geef jezelf letterlijk en figuurlijk lucht!

boek een sessie

Geef jezelf lucht.

Connect to your Inner Being

Hoe diep adem jij het leven in? Je merkt dat je te weinig “ademruimte” hebt. Je hebt last van spanningen en je zit elke keer tegen “lastige” emoties aan te hikken die er maar niet “uit” komen. Hierdoor zit je niet lekker in je vel. Je wil wel die emoties uiten maar je weet niet meer hoe en je hebt het gevoel er zelf moeilijk bij te kunnen!

Het begint bij jezelf toestemming geven om je emoties te uiten, waarschijnlijk vindt je dit ook lastig, het kan zijn dat je dit vroeger niet geleerd hebt en wellicht heb je hier (on)bewust ook (oude) oordelen op.

Hoe dan ook, je wil jezelf hiervan bevrijden. Super dapper dat je dit aan wil gaan. Je bent helemaal welkom om hier te komen ademen, te ontmoeten wat er in jou leeft en dit te doorvoelen. Zodat jij ook het leven weer vol en diep in kunt ademen, hierdoor kun je ook meer diepte in jezelf gaan ontdekken, weer meer genieten van het leven, je vitaler, opgeruimder en liefdevoller voelen! Ademen is eigenlijk zo simpel en tegelijkertijd kan het zo intens en krachtig zijn! Ook geeft het vaak mooie inzichten waar je elke keer weer een stapje verder mee komt!

Tijdens een ademsessie maken we gebruik van het verbonden ademen, je laat dan eigenlijk gewoon de pauzes tussen de in en uit-ademing weg. Heel simpel en mega effectief! Ik luister eerst naar jouw “verhaal” daarna gaan we op een grote mat op de grond ademen, zo lig je veilig ook als je de impulsen van je lichaam de vrije loop laat. Er kan van alles loskomen, woede, verdriet, oude pijn, fysieke pijn, emotionele pijn. Je kan ervaringen hebben die je mind moeilijk kunnen begrijpen. De kunst is om in het ervaren te blijven en het hoofd / denken wat los te laten. Je lichaam weet het, hier liggen alle ervaringen opgeslagen, dus volg je lichaam en leer weer voelen wat voor jou belangrijk is.

Kom zelf ervaren wat het ademen voor je kan betekenen. Als je een transformatie en verandering in je leven wil bereiken adviseer ik je minimaal 5 keer te komen ademen. Je zal ervaren dat elke keer anders is. Hoe meer jij er in kunt duiken hoe meer je eruit kunt halen!

Er is geen goed of fout. Hoe dieper jij jezelf kunt toelaten te zijn met wat er is, hoe meer je kunt ont-dekken wie jij werkelijk bent en jouw diamanten tevoorschijn kunnen komen.

Ademwerk is minder geschikt als je een hoge bloeddruk, hartklachten, zware psychische klachten, gevoelig voor psychose bent, zwaar trauma hebt wat nog onbehandeld is. Bij Astma graag overleggen.

Twijfel je of het ademwerk voor jou geschikt is, neem gerust contact op of maak gebruik van de gratis discovery videocall, zodat we kennis kunnen maken en je kan ontdekken of we een match zijn.

Nog even op een rijtje, wat levert het ademen je vaak op:

Meer energie, vitaler voelen, je levensenergie voelen stromen

Meer (adem)ruimte

Minder spanning

Je ervaart meer (zelf)liefde

Je ervaart meer rust

Je voelt je schoon en opgeruimd

Ik ben er voor jou

Luisteren

Ik luister en breng je met liefde meer in contact met jezelf; je lijf, je emoties, de stroom van gevoelens en jouw authentieke levenskracht. Het mag er allemaal zijn.

Veilige bedding

Ik creëer een veilige bedding waarin jij wat er is en wat er opkomt kunt onderzoeken, kan doorvoelen en ontmoeten. Wat in jou wil er aangeraakt worden? Wat wil er bewegen, gezien worden en tot leven komen?

Laten stromen

Ik help je bewust te worden van de stroom van leven die door jou heen beweegt, en waardoor jij je kunt laten bewegen op een manier die klopt. Vanuit je hart, vanuit je lijf..

“Door jezelf te bevrijden van je conditioneringen,

kan je zijn wie je in wezen al was.

~ Leoni ~


“Ze is helder en doortastend aan de ene kant en zacht en intuïtief aan de andere kant. In het begin vond ik het een beetje spannend maar door eerlijk en open alles op tafel te leggen en te benoemen wat er was of hoe het voelde telkens in het moment kon ik mij helemaal overgeven . De sessie heeft nog een tijdje doorgewerkt op meerdere niveaus.”

~ Stella ~

 

“Ik voelde de waardering en respect voor mijn lichaam, dat zorgde er tevens voor dat ik zo nu en dan ontroert raakte. Vooral als je op mijn aangedane plekken kwam. Je weet goed de focus op de juiste plek te leggen.”

~ Danny ~

Voor wie

Deze sessies zijn voor jou als je:

 • eigenaarschap wil nemen over je eigen pad van heling
 • meer in contact met jezelf en je eigen lichaam wil zijn
 • intimiteit in je leven wil verwelkomen
 • meer inzicht en bewustwording wil krijgen
 • ten volste het leven aan wil gaan, en je potentie wil gaan leven
 • je levensenergie weer wil voelen stromen
 • je weer AANgeraakt wil voelen
 • bewust en intiem wilt relateren

EEN SESSIE BOEKEN?

 • Een sessie duurt 1,5 uur
 • De prijs is 90,00 per uur incl. btw
 • Ik werk op afspraak in mijn praktijk in Tienhoven.
 • Wil je een sessie boeken? Heb je een vraag of suggestie? Ik ga graag met je in contact!

Boek een sessie.

Wees welkom, laat je raken. En daal af naar de plek in jezelf waar het voor jou over gaat.

info@leonikajim.com

May we remember, let us never forget, that we can only meet each other, as deep as we’ve met ourselves.

Fia Forsström, A journey Unfolding

kom in contact