Coaching sessie

Connect to your Awereness

Wat je denkt beïnvloedt je doen….. Het is dus enorm krachtig, maar het kan je ook in de weg staan….. Tenzij je het voor je laat werken…..

boek een sessie

Bewustwording is de eerste stap.

Connect to your awereness

Je hebt het gevoel dat je al een tijdje op de automatische piloot draait, dat je leven soms wel een toneelstukje lijkt? Je wil graag onderzoeken wie je werkelijk bent en wat jou in de weg staat jezelf volledig te laten zien? Jij hebt het lef, jezelf te ontmoeten en te ontdekken wat er gezien wil worden! Hierdoor neem je het heft weer in eigen hand en beweeg je naar je verlangen toe in plaats er steeds verder vanaf te raken…..

Je verlangt naar intensere verbindingen en contacten waar je energie van krijgt? Je wil meer vervulling uit je leven halen en je authentieke zelf laten shinen.

Tijdens een coaching sessie luister ik naar jou, een mooie stap als aanraking nog te spannend is en je wil vast een stap zetten op jouw pad. Tijdens een coaching sessie krijg je meer helderheid over je patronen, waardoor je beter gaat begrijpen waarom je bepaalde keuzes maakt of waarom je steeds dezelfde situaties op blijft zoeken (bewust of onbewust). Waardoor je maar niet krijgt waar je naar verlangt. Tijd voor actie dus!

Er is geen goed of fout. Hoe dieper jij jezelf kunt toelaten te zijn met wat er is, hoe meer je kunt ont-dekken wie jij werkelijk bent en jouw diamanten tevoorschijn kunnen komen.

Wil je ontdekken of ik iets voor jou kan betekenen, maak gebruik van de gratis discovery videocall!

Ik ben er voor jou

Luisteren

Ik luister en breng je met liefde meer in contact met jezelf; je lijf, je emoties, de stroom van gevoelens en jouw authentieke levenskracht. Het mag er allemaal zijn.

Veilige bedding

Ik creëer een veilige bedding waarin jij wat er is en wat er opkomt kunt onderzoeken, kan doorvoelen en ontmoeten. Wat in jou wil er aangeraakt worden? Wat wil er bewegen, gezien worden en tot leven komen?

Laten stromen

Ik help je bewust te worden van de stroom van leven die door jou heen beweegt, en waardoor jij je kunt laten bewegen op een manier die klopt. Vanuit je hart, vanuit je lijf..

“Door jezelf te bevrijden van je conditioneringen,

kan je zijn wie je in wezen al was.

~ Leoni ~


“Ze is helder en doortastend aan de ene kant en zacht en intuïtief aan de andere kant. In het begin vond ik het een beetje spannend maar door eerlijk en open alles op tafel te leggen en te benoemen wat er was of hoe het voelde telkens in het moment kon ik mij helemaal overgeven . De sessie heeft nog een tijdje doorgewerkt op meerdere niveaus.”

~ Stella ~

 

“Ik voelde de waardering en respect voor mijn lichaam, dat zorgde er tevens voor dat ik zo nu en dan ontroert raakte. Vooral als je op mijn aangedane plekken kwam. Je weet goed de focus op de juiste plek te leggen.”

~ Danny ~

Voor wie

Deze sessies zijn voor jou als je:

 • eigenaarschap wil nemen over je eigen pad van heling
 • meer in contact met jezelf en je eigen lichaam wil zijn
 • intimiteit in je leven wil verwelkomen
 • meer inzicht en bewustwording wil krijgen
 • ten volste het leven aan wil gaan, en je potentie wil gaan leven
 • je levensenergie weer wil voelen stromen
 • je weer AANgeraakt wil voelen
 • bewust en intiem wilt relateren

EEN SESSIE BOEKEN?

 • Een sessie duurt 1 uur
 • De prijs is 90,00 per uur incl. btw
 • Ik werk op afspraak in mijn praktijk in TienhovenWil je een sessie boeken? Heb je een vraag of suggestie? Ik ga graag met je in contact!

Boek een sessie.

Wees welkom, laat je raken. En daal af naar de plek in jezelf waar het voor jou over gaat.

info@leonikajim.com

May we remember, let us never forget, that we can only meet each other, as deep as we’ve met ourselves.

Fia Forsström, A journey Unfolding

kom in contact