Sacred Bodywork

Connect to your Source

Wil jij contact te maken met jouw bron en jouw innerlijke wereld met al jouw kwaliteiten ook in de buitenwereld tot zijn recht laten komen? Jouw prachtige ziel wil gezien en gehoord worden. Ik ontmoet je graag!

boek een sessie

Aanraking is de sleutel naar transformatie.

Connect to your source

Je wil weer kunnen genieten van het leven en wellicht meer helderheid krijgen over “moeilijke” keuzes waar je al een tijdje tegenaan loopt te hikken. Jij wil graag onderzoeken wie je ten diepste bent of wil zijn…. Wat staat jou in de weg jezelf volledig te (laten) zien?

De-armouring sessie helpt je voorbij de mind te komen en te voelen wat er in je lichaam gebeurt. In je fysieke lichaam liggen alle antwoorden opgeslagen, je lichaam herinnert zich namelijk alles. Als jij eenmaal durft te gaan voelen kan je doorvoelen wat er nog gevoeld en geuit wil worden. Zodat de weg vrij gemaakt wordt, om van binnenuit je natuurlijke zelf te laten stralen en er weer meer ruimte is voor liefde en geluk in jouw leven!

Er is geen goed of fout. Hoe dieper je jezelf kunt toelaten te zijn met wat er is, hoe meer je kunt ont-dekken wie jij werkelijk bent en jouw diamanten tevoorschijn kunnen komen.

De-armouring is een zachte en krachtige manier om het zelfhelende vermogen aan te spreken. Tijdens een Bodywork sessie raak ik jouw lichaam aan op een zachte drukkende manier. Hiermee nodig ik jouw lichaam uit de opgeslagen emoties/ blokkades vrij te geven. Hier heb ik jou ook voor nodig, hoe meer jij in je lichaam kan zakken, kan voelen en uiting kan geven aan wat zich aandient hoe meer je kan helen. Het mooie is dat je dus zelf ook invloed hebt op hoe dit voor jou uit kan werken! Je voelt na de sessie vaak meer helderheid, ruimte, liefde en zachtheid in je hele systeem.

Wil je ontdekken of ik iets voor jou kan betekenen, maak gebruik van de gratis discovery videocall van een half uur!

Ik ben er voor jou

Luisteren

Ik luister en breng je met liefde meer in contact met jezelf; je lijf, je emoties, de stroom van gevoelens en jouw authentieke levenskracht. Het mag er allemaal zijn.

Veilige bedding

Ik creëer een veilige bedding waarin jij wat er is en wat er opkomt kunt onderzoeken, kan doorvoelen en ontmoeten. Wat in jou wil er aangeraakt worden? Wat wil er bewegen, gezien worden en tot leven komen?

Laten stromen

Ik help je bewust te worden van de stroom van leven die door jou heen beweegt, en waardoor jij je kunt laten bewegen op een manier die klopt. Vanuit je hart, vanuit je lijf..

“Ik raak jou aan vanuit mijn bron, hiermee nodig ik jou uit, contact te maken met jouw bron.
Door alles aan te gaan wat je tegenkomt op weg naar jouw bron, maak je de weg vrij.
En kunnen alle antwoorden naar de oppervlakte komen.”

 
~ Leoni ~

 


“Ze is helder en doortastend aan de ene kant en zacht en intuïtief aan de andere kant. In het begin vond ik het een beetje spannend maar door eerlijk en open alles op tafel te leggen en te benoemen wat er was of hoe het voelde telkens in het moment kon ik mij helemaal overgeven . De sessie heeft nog een tijdje doorgewerkt op meerdere niveaus.”

~ Stella ~


“Ik voelde de waardering en respect voor mijn lichaam, dat zorgde er tevens voor dat ik zo nu en dan ontroert raakte. Vooral als je op mijn aangedane plekken kwam. Je weet goed de focus op de juiste plek te leggen.”

~ Danny ~

Voor wie

Deze sessies zijn voor jou als je:

 • eigenaarschap wil nemen over je eigen pad van heling
 • meer in contact met jezelf en je eigen lichaam wil zijn
 • intimiteit in je leven wil verwelkomen
 • meer inzicht en bewustwording wil krijgen
 • ten volste het leven aan wil gaan, en je potentie wil gaan leven
 • je levensenergie weer wil voelen stromen
 • je weer AANgeraakt wil voelen
 • bewust en intiem wilt relateren

 • EEN SESSIE BOEKEN?

  • Een sessie duurt 2 uur
  • De prijs is 180,00 incl. btw
  • Ik werk op afspraak in mijn praktijk in Tienhoven

   Wil je een sessie boeken? Heb je een vraag of suggestie? Ik ga graag met je in contact!

  Boek een sessie.

  Wees welkom, laat je raken. En daal af naar de plek in jezelf waar het voor jou over gaat.

  info@leonikajim.com

  May we remember, let us never forget, that we can only meet each other, as deep as we’ve met ourselves.

  Fia Forsström, A journey Unfolding

  kom in contact