Tantrische massage

Connect to your Senses

Wil jij contact te maken met jouw levensenergie/seksueleenergie? Mag alles stromen de ruimte krijgen om te bewegen en zullen we hier bewust bij aanwezig blijven? Ik ontmoet je graag!

boek een sessie

Levensenergie is de bron van het leven.

Connect to your senses

 

Dit is next level, niet voor iedereen toegankelijk

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen. Mijn Tantrische massages zijn niet voor iedereen toegankelijk. Hier kan je alleen naar doorstromen als je al een coaching sessie of een Sacred Bodywork sessie bij mij gedaan hebt. Of je bent al ervaren op het pad van bewustzijn en weet wat het is om jezelf te dragen, te containen en presence hebt. Als je hier interesse in hebt en je wil dit allemaal leren, helemaal welkom in een coaching sessie of Sacred Bodywork sessie.

Je hebt interesse in spiritualiteit en bent bezig met persoonlijke ontwikkeling. Je wil ontdekken wat de diepere lagen van het leven op dit vlak voor jou kunnen betekenen? Verlang je naar helderheid, me-time of “aliveness”. Wil je ontdekken hoe je jouw levensenergie/ seksuele energie weer volop kunt laten stromen, dan is een Tantrische massage een mooie uitnodiging om dit te gaan ervaren!

Voorafgaand aan de massage praten we over waar je staat in je leven en wat je wil ontdekken, een stukje bewustzijn hoort er voor mij ook echt bij! Tijdens de massage lig je op een grote mat op de vloer, ik nodig je uit naar binnen te keren, het gaat om de verbinding met jezelf. (hoe meer je in verbinding met jezelf bent, hoe dieper we kunnen gaan). Even los van de tijd en de buitenwereld. Je mag geheel ontkleed zijn en ik kan je hele lichaam aanraken, zonder doel. De aanrakingen zijn strelend, zacht en liefdevol. Er is geen goed of fout, hoe dieper jij jezelf kunt toelaten te zijn met wat er is, hoe meer je kunt ont-dekken wat deze stroom voor jou kan betekenen.

Je voelt na de sessie vaak meer ruimte, energie, extase, sensualiteit en liefde.

Wil je ontdekken of ik iets voor jou kan betekenen, maak gebruik van de gratis discovery videocall van een half uur!

Ik ben er voor jou

Luisteren

Ik luister en breng je met liefde meer in contact met jezelf; je lijf, je emoties, de stroom van gevoelens en jouw authentieke levenskracht. Het mag er allemaal zijn.

Veilige bedding

Ik creëer een veilige bedding waarin jij wat er is en wat er opkomt kunt onderzoeken, kan doorvoelen en ontmoeten. Wat in jou wil er aangeraakt worden? Wat wil er bewegen, gezien worden en tot leven komen?

Laten stromen

Ik help je bewust te worden van de stroom van leven die door jou heen beweegt, en waardoor jij je kunt laten bewegen op een manier die klopt. Vanuit je hart, vanuit je lijf..

“Tantra says, accept whatsoever you are. You are a great mystery of many multidimensional energies. Accept it, and move with every energy with deep sensitivity, with awareness, with love, with understanding.”

 

 

~ Osho ~
“Leoni is a beautiful woman, inside and out. I enjoyed my session with her. She was kind and welcoming, easy-to-talk to. I found her approach to be unhurried, sensual, and attentive. Plus she has the softest intuitive hands. I can’t wait for our next session.
PS. If you are an expat and do not speak Dutch, no problem. Leoni speaks English.


~ A ~


“Ik voel me nog steeds open en een beetje geheeld ook nu de tantra massage weer een paar dagen geleden is. Bij binnenkomst viel er al een last van me af. Je ontspannen blik en mooie plek in Tienhoven zorgen daarvoor. Hier mag ik zijn wie ik ben, zonder schaamte. Hier is ruimte voor eerlijkheid en oprechtheid. De tantra massage is daardoor erg in verbinding met elkaar. Ik voel me begrepen en gekoesterd door jou. Zo ontstaat vertrouwen om diep in mezelf te dalen en daar te helen..


~ Patrick ~

Voor wie

Deze sessies zijn voor jou als je:

 • eigenaarschap wil nemen over je eigen pad van heling
 • meer in contact met jezelf en je eigen lichaam wil zijn
 • intimiteit in je leven wil verwelkomen
 • meer inzicht en bewustwording wil krijgen
 • ten volste het leven aan wil gaan, en je potentie wil gaan leven
 • je levensenergie weer wil voelen stromen
 • je weer AANgeraakt wil voelen
 • bewust en intiem wilt relateren

 • EEN SESSIE BOEKEN?

  • Een sessie duurt 2 uur
  • De prijs is 180,00 per sessie incl. btw
  • Ik werk op afspraak in mijn praktijk in Tienhoven

   Wil je een sessie boeken? Heb je een vraag of suggestie? Ik ga graag met je in contact!

  Boek een sessie.

  Wees welkom, laat je raken. En daal af naar de plek in jezelf waar het voor jou over gaat.

  info@leonikajim.com

  May we remember, let us never forget, that we can only meet each other, as deep as we’ve met ourselves.

  Fia Forsström, A journey Unfolding

  kom in contact