Tantrisch Bodywork

Connect to your Senses

Wil jij contact te maken met jouw levensenergie? Mag alles stromen de ruimte krijgen om te bewegen en zullen we hier bewust bij aanwezig blijven? Ik ontmoet je graag!

boek een sessie

Levensenergie is de bron van het leven.

Connect to your senses

 

Omdat ik jou met oprechte liefde en aandacht wil kunnen ontvangen geef ik mezelf de ruimte om te voelen of het klopt. Nadat ik je aanvraag ontvangen heb, plannen we een telefoontje in om te kijken of ik aansluit bij jouw wensen.

Je beseft dat het gemis van intimiteit en aanraking verdergaande gevolgen heeft dan je in eerste instantie denkt. Jij neemt verantwoordelijkheid voor jouw verlangens. Jij wil jezelf ontwikkelen op dit vlak en ben bereid hierin je eigen stukken aan te gaan. Hoe meer jij jezelf over kan geven, hoe dichterbij ik kan komen en hoe dieper we het proces in kunnen gaan. Zodat je meer diepte, intensere verbindingen kan ervaren en kan ontdekken hoe je jouw levensenergie meer kan laten stromen.

Voorafgaand aan het Bodywork praten we over waar je staat in je leven en wat je wil ontdekken, een stukje bewustzijn hoort er voor mij ook echt bij! Tijdens het Bodywork lig je op een grote mat op de vloer, ik nodig je uit naar binnen te keren, het gaat om de verbinding met jezelf. Even los van tijd en de buitenwereld.

De aanrakingen zijn strelend, zacht en liefdevol, zonder doel kan ik je hele lichaam aanraken. Er is geen goed of fout, hoe dieper jij jezelf kunt toelaten te zijn met wat er is, hoe meer je kunt ont-dekken wat deze stroom voor jou kan betekenen.

Je voelt na de sessie vaak meer ruimte, levens-energie, extase, sensualiteit en (zelf)liefde.

Wil je ontdekken of ik iets voor jou kan betekenen, maak gebruik van de gratis discovery videocall van een half uur!

Ik ben er voor jou

Luisteren

Ik luister en breng je met liefde meer in contact met jezelf; je lijf, je emoties, de stroom van gevoelens en jouw authentieke levenskracht. Het mag er allemaal zijn.

Veilige bedding

Ik creëer een veilige bedding waarin jij wat er is en wat er opkomt kunt onderzoeken, kan doorvoelen en ontmoeten. Wat in jou wil er aangeraakt worden? Wat wil er bewegen, gezien worden en tot leven komen?

Laten stromen

Ik help je bewust te worden van de stroom van leven die door jou heen beweegt, en waardoor jij je kunt laten bewegen op een manier die klopt. Vanuit je hart, vanuit je lijf..

“Tantra says, accept whatsoever you are. You are a great mystery of many multidimensional energies. Accept it, and move with every energy with deep sensitivity, with awareness, with love, with understanding.”

 

 

~ Osho ~
“Leoni is a beautiful woman, inside and out. I enjoyed my session with her. She was kind and welcoming, easy-to-talk to. I found her approach to be unhurried, sensual, and attentive. Plus she has the softest intuitive hands. I can’t wait for our next session.
PS. If you are an expat and do not speak Dutch, no problem. Leoni speaks English.


~ A ~


“Ik voel me nog steeds open en een beetje geheeld ook nu de tantra massage weer een paar dagen geleden is. Bij binnenkomst viel er al een last van me af. Je ontspannen blik en mooie plek in Tienhoven zorgen daarvoor. Hier mag ik zijn wie ik ben, zonder schaamte. Hier is ruimte voor eerlijkheid en oprechtheid. De tantra massage is daardoor erg in verbinding met elkaar. Ik voel me begrepen en gekoesterd door jou. Zo ontstaat vertrouwen om diep in mezelf te dalen en daar te helen..


~ Patrick ~

Voor wie

Deze sessies zijn voor jou als je:

 • eigenaarschap wil nemen over je eigen pad van heling
 • meer in contact met jezelf en je eigen lichaam wil zijn
 • intimiteit in je leven wil verwelkomen
 • meer inzicht en bewustwording wil krijgen
 • ten volste het leven aan wil gaan, en je potentie wil gaan leven
 • je levensenergie weer wil voelen stromen
 • je weer AANgeraakt wil voelen
 • bewust en intiem wilt relateren

 • EEN SESSIE BOEKEN?

  • Een sessie duurt 2 uur
  • De prijs is 180,00 per sessie incl. btw
  • Ik werk op afspraak in mijn praktijk in Tienhoven

   Wil je een sessie boeken? Heb je een vraag of suggestie? Ik ga graag met je in contact!

  Boek een sessie.

  Wees welkom, laat je raken. En daal af naar de plek in jezelf waar het voor jou over gaat.

  info@leonikajim.com

  May we remember, let us never forget, that we can only meet each other, as deep as we’ve met ourselves.

  Fia Forsström, A journey Unfolding

  kom in contact