Yoni de-armouring

Connect to your Femininity

Wil jij meer kunnen genieten van je vrouwelijkheid? Hoe meer jij kan zakken in je bekken, hoe meer je bij jouw vrouwelijke essentie komt.

boek een sessie

Aanraking is de sleutel naar transformatie.

Connect to your Femininity

Je verlangt naar meer kunnen genieten van je vrouwelijkheid. Door allerlei gebeurtenissen kan het zijn dat je niet goed in contact bent met je bekken. Misschien ervaar je pijn, spanning of bijvoorbeeld schaamte.

Ik kan mij voorstellen dat het een hele stap is je in dit gebied aan te laten raken. Een fysieke aanraking op een zachte, subtiele en liefdevolle manier heeft meer impact dan je denkt! Het helpt je om beter in contact te komen met je eigen lichaam, waardoor je ook beter in contact kan komen met je eigen vrouwelijkheid. Door te vertragen en in de diepte te voelen, te luisteren naar je lichaam en hier volledig bij aanwezig te zijn, kan je dingen die je nu in de weg zitten, loslaten en integreren.

In je fysieke lichaam liggen alle antwoorden opgeslagen, je lichaam herinnert zich namelijk alles en het heeft geen besef van tijd! Dus alles wat ooit voor een verstoring zorgde en je op dat moment niet verwerkt hebt staat je nog dagelijks in de weg.

Er is geen goed of fout. Hoe dieper je jezelf kunt toelaten en kunt zijn met wat er is, hoe meer je kunt ont-dekken wie jij werkelijk bent en meer genieten van jouw vrouwelijkheid!

De-armouring is een zachte en krachtige manier om het zelfhelende vermogen aan te spreken. Tijdens een yoni
de-armouring raak ik jouw lichaam op een zachte liefdevolle manier aan. Hiermee nodig ik jouw lichaam uit de opgeslagen emoties/ blokkades vrij te geven. Hier heb ik jou ook voor nodig, hoe meer jij in je lichaam kan zakken, kan voelen en uiting kan geven aan wat zich aandient hoe meer je kan helen. Het mooie is dat je dus zelf ook invloed hebt op hoe dit voor jou uit kan werken! Je voelt na de sessie vaak meer verbinding (met jezelf), ruimte, liefde en zachtheid in je hele systeem.

Wil je ontdekken of ik iets voor jou kan betekenen, maak gebruik van de gratis discovery videocall van een half uur!

Ik ben er voor jou

Luisteren

Ik luister en breng je met liefde meer in contact met jezelf; je lijf, je emoties, de stroom van gevoelens en jouw authentieke levenskracht. Het mag er allemaal zijn.

Veilige bedding

Ik creëer een veilige bedding waarin jij wat er is en wat er opkomt kunt onderzoeken, kan doorvoelen en ontmoeten. Wat in jou wil er aangeraakt worden? Wat wil er bewegen, gezien worden en tot leven komen?

Laten stromen

Ik help je bewust te worden van de stroom van leven die door jou heen beweegt, en waardoor jij je kunt laten bewegen op een manier die klopt. Vanuit je hart, vanuit je lijf..

“Ik raak jou aan vanuit mijn bron, hiermee nodig ik jou uit, contact te maken met jouw bron.
Door alles aan te gaan wat je tegenkomt op weg naar jouw bron, maak je de weg vrij.
En kunnen alle antwoorden naar de oppervlakte komen.”

 
~ Leoni ~

 


“Ze is helder en doortastend aan de ene kant en zacht en intuïtief aan de andere kant. In het begin vond ik het een beetje spannend maar door eerlijk en open alles op tafel te leggen en te benoemen wat er was of hoe het voelde telkens in het moment kon ik mij helemaal overgeven . De sessie heeft nog een tijdje doorgewerkt op meerdere niveaus.”

~ Stella ~


“Ik voelde de waardering en respect voor mijn lichaam, dat zorgde er tevens voor dat ik zo nu en dan ontroert raakte. Vooral als je op mijn aangedane plekken kwam. Je weet goed de focus op de juiste plek te leggen.”

~ Danny ~

Voor wie

Deze sessies zijn voor jou als je:

 • eigenaarschap wil nemen over je eigen pad van heling
 • meer in contact met jezelf en je eigen lichaam wil zijn
 • intimiteit in je leven wil verwelkomen
 • meer inzicht en bewustwording wil krijgen
 • ten volste het leven aan wil gaan, en je potentie wil gaan leven
 • je levensenergie weer wil voelen stromen
 • je weer AANgeraakt wil voelen
 • bewust en intiem wilt relateren

 • EEN SESSIE BOEKEN?

  • Een sessie duurt 2 uur
  • De prijs is 180,00 incl. btw
  • Ik werk op afspraak in mijn praktijk in Tienhoven

   Wil je een sessie boeken? Heb je een vraag of suggestie? Ik ga graag met je in contact!

  Boek een sessie.

  Wees welkom, laat je raken. En daal af naar de plek in jezelf waar het voor jou over gaat.

  info@leonikajim.com

  May we remember, let us never forget, that we can only meet each other, as deep as we’ve met ourselves.

  Fia Forsström, A journey Unfolding

  kom in contact