Over Mij

Mijn verlangen is overgave aan het leven. Overgave aan wat er wil ontstaan vanuit een diepere laag, ik wil de stroom van het leven voelen en me laten meebewegen zonder mezelf te verliezen. Aanschouwend en aanwezig zijn bij wat zich aandient. Dit is voor mij waar het leven magisch wordt. Als ik mezelf overgeef aan het leven gaat het leven mij bewegen in plaats van andersom.

“Onderweg, aangeraakt, zuiverheid zoekend
ervaren in echt contact met mijzelf en met anderen.
Ontmoetingen, ontdaan van uiterlijke schijn”

Gedicht door: Daisy Smith (mijn moeder)

Van loodgieter tot Godin. En alles ertussenin.

Ik woon op een heerlijke plek in Tienhoven met mijn 2 jongens.

Om een beeld te krijgen van wie ik ben, vertel ik graag mijn levensverhaal. AIs kind was ik al een “BLOOTLEGGER” en werd vaak als confronterend ervaren, wat door mijn omgeving niet persé gewaardeerd werd. Mede door mijn hypergevoelige systeem en mijn vermogen tot aanpassen, werd één van mijn overlevingsstrategieën alles proberen te voorkomen. Zo raakte ik steeds verder van mijzelf verwijderd. In mijn leven heb ik uitdagingen gekend, maar iets in mij heeft er altijd in gelooft dat ik meer ben dan dat. Op een bepaalde manier heeft de pijn in mijn leven me geleid naar wie ik echt ben en wat ik echt belangrijk vind.

Na jarenlange aanrandingen op school wilde ik nooit meer naar school. Ik kon niet meer voelen wat mijn passie was. Al mijn verdere keuzes in mijn leven waren op basis van deze ervaringen gemaakt. Vervolgens kwam ik in werk omstandigheden en relaties terecht waarin ik niet gelukkig was.

Vanaf mijn 16e werkte en woonde ik op de paardenbedrijven. Op mijn 18e werd ik loodgieter in de bouw. Op mijn 21e trouwde ik en op 23 jarige leeftijd ben ik weer gescheiden. Ook ben ik 16 jaar getrouwd geweest met een man die ms/multiple sclerose had, een ziekte die veel onzichtbare dingen met zich meebracht. Naast uitdaging heeft deze periode, waarin we ook veel moois hebben gecreëerd samen, me ook veel gebracht, waaronder twee prachtige kinderen.

Terugkijkend hebben juist die ervaringen er uiteindelijk voor gezorgd dat ik nu écht kan genieten van seksualiteit, intimiteit en een gezonde zuivere antenne heb die mij dient, echt trouw kan zijn aan mezelf en mijn eigen-waarde ken.

Door mijn doorzettingsvermogen heb ik mij onder andere kunnen ontwikkelen van loodgieter tot manager bij een internationaal bedrijf.

Ik woon op een heerlijke plek in Tienhoven met mijn 2 jongens. Inmiddels heb ik een fijne liefdesrelatie met een man die ook in het veld van bewustzijn werkt, samen geven we Truffelceremonies voor stellen.

Om een beeld te krijgen van wie ik ben, vertel ik graag mijn levensverhaal. In mijn leven heb ik uitdagingen gekend, maar iets in mij heeft er altijd in gelooft dat ik meer ben dan dat. Op een bepaalde manier heeft de pijn in mijn leven me geleid naar wie ik echt ben en wat ik echt belangrijk vind.

Na jarenlange aanrandingen op school wilde ik nooit meer naar school. Ik kon niet meer voelen wat mijn passie was. Al mijn verdere keuzes in mijn leven waren op basis van deze ervaringen gemaakt. Vervolgens kwam ik in werk omstandigheden en relaties terecht waarin ik niet gelukkig was.

Vanaf mijn 16e werkte en woonde ik op de paardenbedrijven. Op mijn 18e werd ik loodgieter in de bouw. Op mijn 21e trouwde ik en op 23 jarige leeftijd ben ik weer gescheiden. Ook ben ik 16 jaar getrouwd geweest met een man die ms/multiple sclerose had, een ziekte die veel onzichtbare dingen met zich meebracht. Toch heeft deze periode, waarin we ook veel moois samen hebben gecreëerd me veel gebracht, waaronder twee prachtige kinderen.

Terugkijkend hebben juist die ervaringen er uiteindelijk voor gezorgd dat ik nu écht kan genieten van seksualiteit, intimiteit en een gezonde zuivere antenne heb die mij dient, echt trouw kan zijn aan mezelf en mijn eigen-waarde ken.

Door mijn doorzettingsvermogen heb ik mij onder andere kunnen ontwikkelen van loodgieter tot manager bij een internationaal bedrijf.

Leoni-kajim-25

MIJN “DIAMONDS” HEB IK ONTDEKT TIJDENS MIJN REIS VAN HELING. IK HEB DIVERSE TRAININGEN GEDAAN:

 • Advanced Practitioner training (The Gaia Method)
 • Female Sexuality & De-armouring (The Gaia Method)
 • Ademcoach opleiding (Adem en Stem)
 • Fundamental Practitioner Training
  (The Gaia Method)
 • Full Body De-armouring
  (The Gaia Method)
 • Sexual Healing & De-armouring
  (The Gaia Method)
 • Level 1 bij ISTA (International School of Temple Arts)
 • Jaartraining sjamanisme en healing bij Lise Schimmel

De magie van aanwezigheid

In mijn werk als manager merkte ik hoe ik steeds meer mijn eigen bewustwordingsproces en innerlijke groei integreerde in het managen. Door daadwerkelijk te kijken en te luisteren naar wat er misschien niet werd gezegd, maar wel gehoord wilde worden. Ik nodigde mensen uit om zich uit te spreken en meer open te communiceren, waarbij ik zonder oordeel aanwezig was en een veilige ruimte creëerde.

Voorbij de mind

De magie van echt contact ontstaat voor mij voorbij de mind, als ik volledig in mijn lichaam aanwezig ben en in het tijdloze dimensie terecht kom.

Dit ervaarde ik tijdens mijn reis van het losmaken uit de verstrengeling van wat ik dacht dat er van mij verwacht werd of wat ik vanuit het verleden meegekregen had, ik hervond opnieuw mijn wezenlijke zelf. Ik heb oude opgeslagen emoties getransformeerd naar liefde.

Tantra, de weg van heling

Omdat ik seksualiteit al jaren uit mijn leven had verbannen, merkte ik dat ik uiteindelijk alleen nog maar aan het overleven was en steeds minder voelde en steeds meer gezondheidsklachten kreeg waar ik in de reguliere zorg en bij psychologen niet verder mee kwam. Mijn mind snapte het allemaal allang maar echt veranderen deed mijn situatie niet. Later begreep ik pas dat mijn levensenergie (=seksuele energie) niet meer stroomde.

Ik wilde weer voelen dat ik leefde en van overleven naar leven gaan! Zo kwam ik uiteindelijk op het pad van Tantra en emotioneel lichaamswerk terecht, wat voor mij de weg van heling is geweest. Voor mij is het inmiddels een “way of life”. Het is niet iets wat ik doe maar wie ik ben.

Pas als we het fysieke, energetische, emotionele en spirituele lichaam betrekken in het helingsproces kunnen we echt helen. Hoe meer bewustzijn we krijgen op ons eigen systeem hoe zuiverder en gezonder we kunnen leven en hoe meer we onze innerlijke stem kunnen horen.

Plantmedicijnen

Plantmedicijnen hebben een belangrijke rol in mijn proces van heling gekregen. Zo zijn er nog meer dimensies bijgekomen in mijn waarnemingsvermogen. In woorden kan ik mijn ervaringen niet vangen, ze hebben mij prachtige inzichten gegeven waar ik elke dag de vruchten van pluk.

Aangeraakt

Aanraking is voor mij een prachtige en helende manier om de reis naar binnen te maken, een reis die organisch verloopt en zijn eigen”wijze” weg gaat. Het heeft mij geopend in de liefde, voor mezelf en de ander. Ik ervaar meer zuiverheid en waarachtigheid in contact.

Al van jongs af aan ben ik bezig met persoonlijke ontwikkeling en heb ik een natuurlijke drang naar groei.

In de afgelopen jaren ben ik intensief bezig geweest met het bewustzijn krijgen op- en helen van mijn eigen trauma. Een voor mij interessant en fascinerend proces.

Ik heb ervaren dat ik niet altijd hoef te praten over lastige gebeurtenissen in mijn leven en toch kan helen door bewust aanwezig te blijven in mijn lichaam wanneer ik voel dat het spannend wordt. Maar juist dan erbij aanwezig te blijven en er niet van weg te gaan, mijn emoties te erkennen en er gehoor en uiting aan te geven. Zodat ik kan voelen wat dat stuk nodig heeft, en er naartoe kan ademen. In m’n lichaam zitten alle antwoorden opgeslagen, zij is wijs. Aan mij de eer, deze schatten te ontdekken. Wauw, wat een dankbare reis!

Van overleven naar leven

Inmiddels ben ik trots op mijzelf en kan ik oprecht zeggen dat ik van mezelf houd! Ik ben mijn eigen beste Soul-Mate. Ik voel me dankbaar, leef mijn verlangen en dit is niet langer iets wat alleen maar in mijn hoofd leeft.

Ik voel mij weer in contact met de magie van het leven, hoor mijn innerlijke stem. Ik verlaat mezelf niet meer, leef in waarachtigheid. Kan op een fijne manier mijn grenzen aangeven, waardoor ik in staat ben tot zuivere liefdevolle relaties. Ben authentiek en voel weer de ruimte en vrijheid, om mee te bewegen met het leven.

Heb je interesse in een sessie?

Meer weten?

Heeft mijn verhaal iets in je geraakt? Heb je een vraag?
Ik ga graag met je in contact!

Je bent welkom bij mij