“Ik” heb de waarnemer in mij niet meer nodig….

Ownership

Hoe ik steeds meer bewustzijn krijg op het feit dat het thema veiligheid (mijzelf veilig voelen in het leven) en mijn gezondheid issues en het slechte slapen aan elkaar kleven en elkaar in stand houden.
 
Tijdens mijn 3e de-armouring training ben ik nog dieper tot mijn essentie gekomen en werden er diepgewortelde imprints pijnlijk blootgelegd. Zo kreeg ik tijdens een oefening meer zicht op hoe diep het “mezelf niet veilig voelen in het leven” zit. Ik had dit altijd gekoppeld aan de gebeurtenissen in mijn leven en hechte hier niet zo’n belang aan.
 
Tijdens de training kon ik voelen dat ik hier zelfs mee geboren ben, en dat het verdergaande gevolgen heeft gehad dan ik altijd gedacht had.
 
Zo kamp ik al mijn hele leven met fysieke issues, o.a. darmproblemen, intoleranties en slaap ik slecht en viel vaak overdag in slaap, waar ik al in 1999 mijn eerste onderzoeken al voor gehad heb. Nooit werd echt helder wat “het probleem” was. Nadat ik in de reguliere zorg niet verder kwam ben ik het alternatieve circuit in gedoken en ook dit leek soms tijdelijk te helpen maar nooit werd echt duidelijk hoe of wat en bleef ik kampen met allerlei dingen, die veel invloed hadden op mijn dagelijks leven. Tot uiteindelijk alles samenkwam, werk, thuissituatie etc. en een half jaar zo ziek was en ik alleen nog maar lag te vegeteren. Misschien herken je het wel…
 
Inmiddels ben ik al heel wat jaren mijn pad steeds verder aan het uitkristalliseren en meer (lichaam) bewustzijn aan het krijgen.
 
Alles wat ik onderweg tegen ben gekomen is al een boek op zichzelf ;)…..
 
De weg uit mijn hoofd via mij hart naar mijn essentie, mijn bekken.
Steeds meer dimensies komen er in mijn bewustzijn. Dieper en dieper ga ik voelen. Het is oneindig wat je waar kunt nemen als mens, je hoeft je hier “alleen maar” voor te openen.
 
Zo drupt het langzaam bij mij binnen….
 
Zo drupt het langzaam bij mij binnen dat mijn fysieke issues en het slechte slapen ervoor zorgen dat ik de hele tijd met en in mijn lichaam blijf omdat ik ook voel dat ik een hele diepe angst heb/had voor waar ben “ik” als ik mijn lichaam niet voel of niet in mijn lichaam zit. Zo werd mij dit duidelijk tijdens een reis met plantmedicijnen (dan kan ik de verschillende dimensies nog veel beter waarnemen) Die vergroten namelijk alles uit wat je in je dagelijks leven doet (of bent gaan doen) om “dingen” te voorkomen (niet hoeft te voelen)…..
Zo kon ik mij nooit 100% overgeven aan de plantmedicijnen, doordat bijvoorbeeld mijn gevoeligheid ervoor zorgde dat ik allerlei fysieke issues had. Mijn darmen speelde dan op en had ik snel het gevoel dat ik bv flauw zou vallen. Hier werd ik dan angstig van en bleef “ik” als een soort waarnemer krampachtig aanwezig zodat “ik” dan nog steeds de verantwoordelijkheid zou hebben op tijd te registreren of “ik” er wel helemaal bij was.
 
Ik voel dat ik mijn “waarnemer” niet langer nodig heb, ik voel mij veilig in het leven….
Ik heb nog nooit zo’n diepe ontspanning en overgave aan het leven gevoeld als nu….
 
Ik zie dat elke ziekte/ issue er ook voor zorgt dat je bij iets anders weg blijft. Wat wil/kan je (nog) niet zien? Of wat is (nog) te pijnlijk om te voelen? Als jij bereidt bent om zien wat je bent gaan doen en vervolgens bereid bent de pijn te doorvoelen, kan het oplossen of beter gezegd dan kan “het” integreren zodat “het” ook geen aandacht meer hoeft te vragen…..

Meer weten?

Heeft het iets in je geraakt? Heb je een vraag?
Ik ga graag met je in contact!